GIDA İNTOLERANS TESTİ
|
Hububatlar | Hayvansal Ürünler | Balıklar | Sebzeler | Meyveler |
Arpa | Bal | Alabalık | Biber | Armut |
Buğday | Balık Yağı | Barlam | Brokoli | Çilek |
Çavdar | İnek Sütü | Dil | Enginar | Erik |
Fasulye | Koyun Sütü | Hamsi | Domates | Elma |
Mercimek | Yoğurt | İstiridye | Güvey Otu | Greyfurt |
Nohut | Yumurta Beyazı | Kabuklular | Bezelye | Ananas |
Pirinç | Yumurta Sarısı | Kafadan Bacaklılar | Havuç | Karpuz |
Soya | Somon | Ispanak | Kavun | |
Yulaf | Etler | Ton Balığı | Kabak | Kayısı |
Domuz Eti | Karnabahar | Kiraz | ||
Kuruyemiş | Hindi Eti | Baharat | Kereviz | Kivi |
Ayçiçek Çekirdeği | Kuzu Eti | Hardal | Kuşkonmaz | Limon |
Badem | Sığır Eti | Tarçın | Lahana | Mandalina |
Ceviz | Tavşan Eti | Mantar | Muz | |
Fındık | Tavuk Eti | Maydanoz | Orman Meyveleri | |
Hindistan Cevizi | İçecek | Mısır | Portakal | |
Yer Fıstığı | Diğer | Çay | Patates | Şeftali |
Arpa Maltı | Kahve | Patlıcan | Üzüm | |
Bira Mayası | Kakao | Pazı | Zeytin | |
Kabartma Tozu | Kola Bitkisi | Salatalık | ||
Sarımsak | ||||
Soğan | ||||
Şeker Kamışı | ||||
Tatlı Biber | ||||
Taze Fasulye |
ALLERJİ TESTLERİ VE SPESİFİK ALLERJENLER
|
|