Allerji Laboratuvar Testleri

GIDA İNTOLERANS TESTİ

  • Elitrace Gıda İntolerans Testi (90 Gıda)
Hububatlar Hayvansal Ürünler Balıklar Sebzeler Meyveler
Arpa Bal Alabalık Biber Armut
Buğday Balık Yağı Barlam Brokoli Çilek
Çavdar İnek Sütü Dil Enginar Erik
Fasulye Koyun Sütü Hamsi Domates Elma
Mercimek Yoğurt İstiridye Güvey Otu Greyfurt
Nohut Yumurta Beyazı Kabuklular Bezelye Ananas
Pirinç Yumurta Sarısı Kafadan Bacaklılar Havuç Karpuz
Soya   Somon Ispanak Kavun
Yulaf Etler Ton Balığı Kabak Kayısı
  Domuz Eti   Karnabahar Kiraz
Kuruyemiş Hindi Eti Baharat Kereviz Kivi
Ayçiçek Çekirdeği Kuzu Eti Hardal Kuşkonmaz Limon
Badem Sığır Eti Tarçın Lahana Mandalina
Ceviz Tavşan Eti   Mantar Muz
Fındık Tavuk Eti   Maydanoz Orman Meyveleri
Hindistan Cevizi   İçecek Mısır Portakal
Yer Fıstığı Diğer Çay Patates Şeftali
  Arpa Maltı Kahve Patlıcan Üzüm
  Bira Mayası Kakao Pazı Zeytin
  Kabartma Tozu Kola Bitkisi Salatalık  
      Sarımsak  
      Soğan  
      Şeker Kamışı  
      Tatlı Biber  
      Taze Fasulye  

ALLERJİ TESTLERİ VE SPESİFİK ALLERJENLER

  • C1 Penicilloyl G sp. IgE
  • C2 Penicilloyl V sp. IgE
  • C51 Asetilsalisilikasit (Aspirin) sp.IgE
  • D 1 Dermatophagoides Pteronyssinus sp. IgE (Ev akarı)
  • D 2 Dermatophagoides Farinae sp. IgE (Ev akarı)
  • E 1 Kedi Epiteli (Cat Epithelia) sp. IgE
  • E 2 Köpek epiteli (Dog Epithelia )sp.IgE
  • F 1 Yumurta Beyazı (Egg White) sp. IgE
  • F 10 Susam (Sesame seed) sp.IgE
  • F 105 Çikolata (Chocolate) sp. IgE
  • F 13 Yer Fıstığı (Peanuts) sp. IgE
  • F 14 Soya Fasulyesi (Soybean ) sp. IgE
  • F 16 Ceviz (Walnut ) sp. IgE
  • F 17 Fındık (Hazelnut) sp. IgE
  • C1 Penicilloyl G sp. IgE
  • C2 Penicilloyl V sp. IgE
  • C51 Asetilsalisilikasit (Aspirin) sp.IgE
  • D 1 Dermatophagoides Pteronyssinus sp. IgE (Ev akarı)
  • D 2 Dermatophagoides Farinae sp. IgE (Ev akarı)
  • E 1 Kedi Epiteli (Cat Epithelia) sp. IgE
  • E 2 Köpek epiteli (Dog Epithelia )sp.IgE
  • F 1 Yumurta Beyazı (Egg White) sp. IgE
  • F 10 Susam (Sesame seed) sp.IgE
  • F 105 Çikolata (Chocolate) sp. IgE
  • F 13 Yer Fıstığı (Peanuts) sp. IgE
  • F 14 Soya Fasulyesi (Soybean ) sp. IgE
  • F 16 Ceviz (Walnut ) sp. IgE
  • F 17 Fındık (Hazelnut) sp. IgE
  • F 177 Uskumru (Mackerel) sp.IgE
  • F 2 İnek Sütü (Cow Milk) sp. IgE
  • F 20 Badem (Almond) sp. IgE
  • F 208 Limon (Lemon) Sp.IgE
  • F 212 Mantar (Mushrooms) sp.IgE
  • F 221 Kahve (Coffee) sp. IgE (Kahve)
  • F 23 Yengeç (Crab )sp. IgE
  • F 24 Karides (Shrimp) sp. IgE (Karides)
  • F 245 Tam Yumurta (Egg Full) sp. IgE
  • F 25 Domates (Tomato) sp. IgE
  • F 26 Domuz eti (Pork)sp. IgE
  • F 27 Sığır eti (Beef) sp. IgE
  • F 3 Morina Balık (Cod Fish) sp. IgE
  • F 300 Keçi sütü (Goat s Milk) sp. IgE
  • F 31 Havuç (Carrot) sp. IgE
  • F 33 Portakal (Orange) sp. IgE
  • F 35 Patates (Potato) sp. IgE
  • F 37 Midye (Mussel) sp. IgE
  • F 4 Buğday unu (Wheat Flou)r sp. IgE
  • F 40 Ton Balığı (Tuna) sp. IgE
  • F 41 Somon balığı (Salmon) sp.IgE
  • F 44 Çilek (Strawberry) sp.IgE
  • F 45 Maya (Baker yeat) sp.IgE
  • F 47 Sarımsak (Garlic) sp.IgE
  • F 48 Soğan (Onion) sp.IgE
  • F 49 Elma (Apple) sp.IgE
  • F 5 Çavdar unu (Rye Flour9 sp. IgE
  • F 6 Arpa (Barley) sp IgE
  • F 7 Yulaf unu (Oat flour) Sp.IgE
  • F 75Yumurta Sarısı (Egg yolk) sp. IgE
  • F 76 Alpha-Lactalbumın sp.IgE
  • F 77 Beta-Lactoglobulin sp.IgE
  • F 78 Kazein sp.IgE
  • F 79 Gluten sp.IgE