Gelişim Tıp Laboratuvarları Test Rehberi

F Harfi İle Başlayan Testler

F 1 Egg White sp. IgE (Yumurta beyazı)
F 10 Sesame seed Sp.IgE (Susam)
F 105 Chocolate sp. IgE (Çikolata)
F 11 Kara Buğday sp. IgE
F 12 Pea Sp.IgE (Bezelye)
F 13 Peanuts sp. IgE (Yer fıstığı)
F 14 Soybean sp. IgE (Soya fasulyesi)
F 16 Walnut sp. IgE (Ceviz)
F 17 Hazelnut sp. IgE (Fındık)
F 18 Brezilya Cevizi Sp. IgE (Brazil Nut)
F 2 Cow Milk sp. IgE (İnek sütü)
F 20 Almond sp. IgE (Badem)
F 202 Kaju fıstığı (cashew nut) Sp. IgE
F 203 Antep Fıstığı sp. IgE (Pistachio)
F 206 Uskumru sp. IgE
F 208 Lemon Sp.IgE (Limon)
F 210 Ananas Sp. IgE (Pineapple)
F 212 Mushrooms Sp.IgE (Mantar)
F 214 Spinach Sp.IgE (Ispanak)
F 216 Lahana Sp. IgE (Cabbage)
F 218 Kırmızı Biber, toz sp. IgE (Paprika, sweet pepper)
F 221 Coffee sp. IgE (Kahve)
F 226 Kabak Çekirdeği Sp. IgE
F 23 Crab sp. IgE (Yengeç)
F 231 Milk,cooked Sp.IgE (Kaynatılmış süt)
F 235 Mercimek Sp.IgE (Lentil)
F 236 İnek Peyniri Suyu Sp. IgE (cow s whey)
F 237 Kayısı Sp.IgE (Apricot)
F 24 Shrimp sp. IgE (Karides)
F 244 CucumberSp.IgE (Salatalık )
F 245 Egg Full sp. IgE (Tam yumurta)
F 247 Honey sp. IgE (Bal)
F 25 Tomato sp. IgE (Domates)
F 259 Üzüm Sp. IgE (Grape)
F 26 Pork sp. IgE (Domuz eti)
F 262 Patlıcan Sp.IgE
F 263 Yeşil Biber, toz sp. IgE (Green pepper)
F 27 Beef sp. IgE (Sığır eti)
F 279 Chili Biberi sp. IgE (chilipepper)
F 284 Turkey Meat sp. IgE (Hindi eti)
F 289 Hurma Sp. IgE
F 3 Cod Fish sp. IgE (Morina balığı)
F 300 Goat s Milk (Keçi sütü)
F 302 Mandalina Sp.IgE (Tangerine)
F 31 Carrot sp. IgE (Havuç)
F 325 Koyun sütü Sp. IgE
F 33 Orange sp. IgE (Portakal)
F 342 Siyah Zeytin sp. IgE (Black olive, fresh)
F 35 Potato sp. IgE (Patates)
F 37 Mussel sp. IgE (Midye)
F 4 Wheat Flour sp. IgE (Buğday unu)
F 40 Tuna sp. IgE (Ton balığı)
F 41 Salmon sp. IgE (Somon balığı)
F 44 Strawberry sp. IgE (Çilek)
F 45 Baker yeat Sp.IgE (Maya)
F 47 Garlic sp. IgE (Sarımsak)
F 48 Onion sp. IgE (Soğan)
F 49 Apple sp. IgE (Elma)
F 5 Rye Flour sp. IgE (Çavdar unu)
F 6 Barley Sp IgE (Arpa)
F 7 Oat flour (Yulaf) Sp.IgE
F 75 Egg yolk sp. IgE (Yumurta sarısı)
F 76 Alpha-Lactalbumın sp. IgE
F 77 Beta-Lactoglobulin sp. IgE
F 78 Kazein sp. IgE
F 79 Gluten sp. IgE
F 8 Maize Sp.IgE (Mısır )
F 83 Chicken sp. IgE (Tavuk)
F 84 Kiwi sp. IgE (Kivi)
F 85 Celery sp. IgE (Kereviz)
F 86 Parsley Sp.IgE (Maydanoz)
F 87 Melon Sp.IgE (Kavun)
F 88 Lamb Sp.IgE (Koyun eti)
F 9 Rice sp. IgE (Pirinç)
F 92 Banana sp. IgE (Muz)
F 93 Cocoa sp. IgE (Kakao)
F 94 Pear Sp.IgE (Armut)
F 95 Peach sp. IgE (Şeftali)
F209 Greyfurt Sp. IgE
F215 Göbek Salata Sp. IgE
F242 Kiraz Sp. IgE
F255 Erik Sp. IgE
F260 Brokoli Salata Sp. IgE
F270 Zencefil Sp. IgE
F291 Karnabahar Sp. IgE
F308 Sardalya Sp. IgE
F309 Nohut Sp. IgE
F313 Hamsi Sp. IgE
F326 Koyun Peyniri Suyu Sp. IgE
F329 Karpuz (Watermelon) Sp. IgE
F36 Hindistan Cevizi Sp. IgE
F60 İstavrit Sp. IgE
Faktör I (Fibrinojen)
Faktör II (Protrombin)
Faktör IV (İyonize Kalsiyum)
Faktör IX (Christmas, Anti–Hemofilik Faktör B)
Faktör IX İnhibitörü
Faktör V (Proakselerin, Labil Faktör)
Faktör V Leiden Mutasyonu (Faktör V Mutasyonu)
Faktör VII (Prokonvertin)
Faktör VIII (Hemofili A, Anti–Hemofilik Faktör A)
Faktör VIII İnhibitörü
Faktör X (Stuart–Prower Faktör)
Faktör XI (Plazma Tromboplastin Antecedent, PTA, Anti–Hemofilik Faktör C)
Faktör XII (Hageman Faktör)
Faktör XIII
FANA
Femoflor–16 Ürogenital/Vaginal Mikrobiyota Testi (Etkenler: Toplam Bakteri, Lactobacillus spp, Enterobacteria ceae, Streptococcus spp., Staphylococcus spp, Gardnerella vaginalis, Prevotella bivia, Porphyromonas spp., Sneathia spp., Leptotrihia spp., Fusobacterium spp., Megasphaera spp., Veillonella spp., Dialister spp., Lachnobacterum spp., Clostridium spp., Mobiluncus spp., Corynebacterium spp., Peptostreptococcus spp., Atopobium vaginae, Candida spp., Mycoplasma hominis, Mycoplasma genitalium, Ureaplasma urealyticum, Ureaplasma parvum, Eubacterium spp.
Fenilalanin (Kantitatif)
Fenitoin (Epdantoin, Difenilhidantoin)
Fenobarbital (Luminal)
Fenol
Ferritin
Fibrin Yikim Ürünleri (FDP)
Fibronektin (FN, Cold–insoluble Globulin, Opsonic ?2–Surface Binding Protein, Cell Surface Protein)
FM1 Çocuk gıda Panel (f1,f2,f3,f4,f14,f25,f75)
FM103 Gıda Paneli (f20,f25,f33,f44,f84,f87,f92,f95)
FM15 Meyve Paneli (f33-Portakal,f49-Elma,f92-Muz,f95-Şeftali)
FM17 Meyve Paneli (f49-Elma,f92-Muz,f94-Armut,f95-Şeftali)
FM2 Deniz Ürünleri Paneli (f3,f23,f24,f37)
FM3 Tahıl/Un Karışımı (f4,f6,f7,f8,f9)
FM4 Balık Paneli (f3,f41,f205,f206,f254)
FM6 Kuruyemiş Paneli (f16,f17,f18,f20,f36)
FM7 Sebze Paneli (f12,f15,f25,f31,f35)
FMF Mutasyon Analizi
Folik Asit
Formül Lökosit
Formül Lökosit (Hematoloji Uzmani Tarafindan Bakilan)
Fosfor (24 Saatlik İdrar)
Fosfor (Serum)
Fosfor (Spot İdrar)
Francisella Tularensis IgG
Francisella Tularensis IgM
Free Beta –hCG MoM
Free Beta–hCG
Free Estriol (E3)
Free PSA
Free PSA / Total PSA Orani
Free T3
Free T4
Free Testosteron
Fronkül Kültürü + Antibiyogram
Fruktoz
Fruktozamin
FSH (Follikül Stimülan Hormon)
FTA–Abs Testi
FX1 Kuruyemiş (f13,f16,f17,f20,f36)
FX10 Et karışımı Sp. IgE (f26,f27,f75,f83,f284)
FX5 Pediatrik Gıda Paneli (f1,f2,f3,f4,f13,f14)
FX7 Gıda Karışımı (f25 domates f45 ekmek mayası f47 sarımsak f48 soğan f85 kereviz) Sp. IgE
FX8 Gıda Karışımı (f17 findik f18 brezilyacevizi f33 portakal f49 elma f93 kakao) Sp. IgE
FX9 Gıda Maddeleri Karışımı Sp. IgE (f20,f84,f87,f92,f259)